« Späť

Postne vyzvy SKA

Postne vyzvy SKA

Mnohí z nás sa rozhodli pre pôstne predsavzatie, dali sme si rôzne výzvy, ktoré by sme chceli zrealizovať vo svojom duchovnom živote.

Vyhradiť si viac času pre Boha - pravidelná meditácia, modlitba Exámen, venovať sa viac svojim najbližším rodine a nájsť si čas pre blížnych, ktorí potrebujú pomoc.

Mnohí, hlavne muži z SKA sa nechali inšpirovať programom EXODUS, už viac ako 50 000 mužov z celého sveta prešlo Exodom a 99% zažilo nový pocit slobody, dostali sa bližšie k Bohu, k svojej manželke, deťom a priateľom. Viac na exodus90.com/sk/.

Aj pre deti máme skvelú ponuku:

Stretko KP- Kristových priateľov- pre mladšie deti

Stretko Discover - pre staršie deti, pre stredoškolákov – aj dnes !!

sobotu o 16:30, v Jezuitskom pastoračnom centre, podrobnejšie informácie Vám rada odovzdá animátorka Stanka 0907 350 655.

Animátori pripravujú vždy zaujímavý program, ktorý rozvíja kreativitu a hlavne deti prežijú zážitok radosti pri budovaní vzájomných vzťahov. Ktorí s rodičov by si nepriali, aby jeho ratolesti vymenili obrazovku PC, tabletu, mobilu a neustále sledovanie sociálnych sietí za skutočné živé priateľstvá a pozitívne formovanie osobností v bezpečnom kruhu zodpovedných animátorov.

Polievka z Lásky - pre ľudí bez domova, v sobotu a nedeľu, teplé jedlo spolu s hrejivým dobrým slovom - o to sa celé zimné mesiace stará spoločenstvo obetavých ľudí.

Je možné prísť a zapojiť sa - kontakt - Manželia Martuška a Stanko 0915 723 723.

--------------------

Pomoc pre Majku - mnohí z nás veľmi dobre poznajú Majku Rehurkovú - obetavú dlhoročnú animátorku, možno ste zaregistrovali, že jej rodinu postihlo nešťastie - oheň zničil a poškodil ich rodinný dom, ktorý sa stal neobývateľným. Usilovne pracujú na opravách, ktoré sú veľmi náročné a vyčerpali už všetky svoje financie.

Ak má niekto možnosť a chce pomôcť môže poslať príspevok priamo na osobný rodinný účet

SK70 0900 0000 0002 8068 1823. Ďakujeme v mene Majky za každú obetavú pomoc.

Spoločenstvá kresťanskej angažovanosti

(SKA)

 3 - ročná formácia v ignaciánskej spiritualite,

 a následne rozhodnutie pre službu v spoločenstve